live streaming

Emitiranje uživo!

Danas je internet dostupan svugdje, u svakom trenutku. To daje mogućnost da se događaji i manifestacije možemo u realnom vremen, odnosno, uživo podijeliti s mnoštvom ljudi, putem društvenih mreža i servisa za dijeljenje videa.

Pojašnjenje

Što je live streaming

live streaming je naziv tehnologije prijenosa audio i video sadržaja putem Interneta, što ju čini ekvivalentom klasičnom prijenosu radijskog i televizijskog programa. On se može odvijati uživo, što znači da se sadržaj dostavlja u stvarnom vremenu na web platformu, odnosno na postojeće društvene mreže.

Što nudimo?

Putem našeg livestreaminga nudimo vam prijenos uživo raznih događaja poput koncerata, sportskih događaja, karnevalske povorke i sličnih manifestacija, kongresa i seminara. Također možete promovirati vaše proizvode i usluge, održavati online tečajeve, prikazivati vjerske obrede i sl. Bez obzira na karakter vašeg događaja koji želite streamati putem naših alata pomoći ćemo vam u upravljanju streamom i komunikaciji s gledateljima.

Gdje se može gledati?

Emitiranje web streama može se odvijati na nekoliko mjesta istovremeno.

\

YouTube

\

Facebook

\

web stranica klijenta

\

Stranice - www.live-stream.com.hr

Benefiti

Prednosti

Koje su Prednosti

Mnoge su prednosti korištenja live streaminga. Uživo prenošenje može biti vrlo učinkovito u širokoj primjeni. Time možete privući vaše potencijalne kupce, promovirati određene događaje, pružiti željene informacije široj publici i sl. Mogućnosti su neograničene. Mnoge kompanije koriste emitiranje uživo kako bi pospješile direktnu komunikaciju sa zajedničkim partnerima i krajnjim korisnicima te na taj način povećali svoju gledanost, atraktivnost i medijsku eksponiranost. Bilo da ga koristite u poslovne ili privatne svrhe, webstreaming vam pruža priliku doprijeti i međudjelovati s velikim brojem ljudi diljem svijeta.

VAŠ DOGAĐAJ UŽIVO

do svakog doma, radnog mjesta, mobilnog uređaja…

Pin It on Pinterest

Share This