Sjećanja za život

Smatramo da je radost i privilegija snimati vaše vjenčanje. Snimiti ćemo ga s puno zanimanja i veselja! Imamo dugogodišnje iskustvo u snimanju vjenčanja. Naš video će vam biti trajna uspomena puna osjećaja i strasti koja vas može od srca nasmijati i razveseliti, a možda budete pustili i poneku suzu dok ga budete gledali kroz nekoliko godina! Stvorit ćemo trajnu uspomenu na vaš najdraži i najljepši dan koja će vas razveseljavati još mnogo puta u vašem životu.

Vjenčani paketi

Kako bi ponudu svojih usluga prilagodili što više vama i vašim potrebama, u ponudi imamo nekoliko tzv. paketa. Pogledajte što vam nudimo u pojedinom paketu. Po dogovoru moguće su i kombinacije ili dodatne opcije. Za cijene pojedinih paketa, molimo da nas kontaktirate.

Za pregled kliknite ovdje.

 

Primjeri

Kako bi vam što bolje i lakše približili naš rad, preko donjeg linka možete doći do jednog malog djelića naših vjenčanih radova i doživjeti iz prve ruke način kako mi pristupamo vašem vjenčanju. Slobodno nam se javite i možemo se dogovoriti da pogledate puno širi spektar naših radova. Rado ćemo vas posavjetovati i dati vam možda i neke nove ideje.

Link na primjere vjenčanja je ovdje.

 

Osobnost

Što se tiče osobnosti Art film je na ovom polju jedinstven u regiji. Svima mladencima pristupamo vrlo individualno, prema njihovim željama, afinitetima i osebujnosti. Art film nema praksu dogovaranja vjenčanja preko telefona ili slanja snimatelja na teren bez da su se upoznali s mladencima. Naprotiv, sa svakim parom provodimo dosta vremena i to nekoliko tjedana prije samog čina vjenčanja kako bi se obostrano upoznali i kako bi na sam dan vjenčanja atmosfera bila što opuštenija, te na temelju toga dogovorili točne karakteristike kako bi to vjenčanje trebalo izgledati.

Kvaliteta

Mladenci koji se odlučuju za nas, imaju profinjen ukus za estetiku i vizualnu komunikaciju, a iznad svega im je bitna kvaliteta proizvoda. A uza sve to sigurni su da će dobiti najljepšu uspomenu na najljepši dan u svom životu.

Zašto profesionalac?

Profesionalci su osobe koje svakodnevno snimaju sve vrste video uradaka, pa tako i vjenčanja. Art film je profesionalan studio. Posjedujemo vrlo sofisticiranu opremu kakvu si amateri ne mogu priuštiti, a to garantira vrhunski tehnički dotjerani uradak. Također radimo taj posao svaki dan već dugi niz godina čime vam jamčimo originalan i kvalitetan vizualno-umjetnički, audio video uradak. I ono što je važno posebno naglasiti – jedinstveno i individualno pristupamo svakom paru.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.