Spotovi

[vc_row][vc_column][vc_column_text title=”Art film i spotovi”]

Art film i spotovi

Art film osnovan je 2006. godine od strane dugogodišnjih televizijskih profesionalaca. Dugi niz godina snimamo razne video uratke kao i kraće filmove za potrebe mnogih marketiških agencija, glazbenika, ali i za televizijske kuće.
U proteklih 8 godina snimili smo cijeli niz glazbenih spotova i raznih koncerata za brojna pjevačka imena Primorsko-goranske i Istarske županije. Produkciju i post produkciju odrađujemo na vrhunskoj profesionalnoj opremi te koristimo napredni software i tehnologiju pri naknadnoj obradi slike. Sve spotove radimo u Full HD kvaliteti slike. Također posjedujemo stadycam te po potrebi naručujemo video kran s dužinom do 12 metara. Dodatna pogodnost je mogućnost distribucije spotova preko naših servera, čime vas oslobađamo slanja diskova po raznim tv kućama. Umjesto toga šalje se e-mail s linkom za download spota u punoj kvaliteti.

[/vc_column_text][space height=”pjazan prostor”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text title=”Koncerti”]

Koncerti

Art film je do sada snimio nekoliko koncerata za potrebe tv emitiranja kao i za potrebe izdavanja DVD-a sa snimkom koncerta. Koncerte snimamo s dvije do pet kamera, koje naknadno sinhroniziramo i montiramo, što je nešto duži i zahtjevniji posao od “miksanja” na samom mjestu događaj ali i krajnji rezultat je puno bolji. Za više informacija o koncertima slobodno nam se obratite.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text title=”Izradimo spot”]

Izradimo video spot !

Napisali ste pjesmu, angažirali glazbeni studio, poslali ste je na radio postaje? Što je sljedeći korak? Bilo bi poželjno da tu pjesmu vizualizirate!

Ukoliko se odlučite na taj korak – Art film je pravo mjesto za to.
Naime, Art film od 2005. godine snima video spotove za razne domaće izvođače. Do sada je snimljeno oko 20 glazbenih spotova kako za regionalne pjevače i grupe, tako i za nacionalne.

Za produkciju koristimo profesionalnu opremu marki Sony i Canon, a za postprodukciju spotova koristimo Apple računala koja sadrže software za visoko kvalitetnu produkciju slike i zvuka. Svi video spotovi su pripremljeni za distribuciju tv kućama u SD te HD kvaliteti slike. Također, po želji, video spotove postavljamo na Youtube.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text css_animation=”fadeInDown” title=”Ča skalica”]

IKB Ča skalica

Art film u suradnji s Istarskom kreditnom bankom producira glazbenu emisiju odnosno top listu čakavskih pjesama – “IKB Ča skalica”. Emisija se emitira na Kanalu Ri svake nedjelje od 20 sati, te reprizno ponedjeljkom od 16 sati. Prema dostupnim pokazateljima ima veliku gledanost, posebno u riječkom prstenu, Istarskoj županiji i dijelom na području Ličko-senjske županije. Dokaz tome su veliki broj glasova koji tjedno pristižu do nas te vrlo posjećene web stranice emisije koje možete vidjeti klikom ovdje.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][space height=”Pjazan prostor”][/vc_column][/vc_row]

Pin It on Pinterest

Share This