Ideja

Što je webstream?

Webstream je naziv tehnologije prijenosa audio i video sadržaja putem Interneta, što ju čini ekvivalentom klasičnom prijenosu radijskog i televizijskog programa. On se može odvijati uživo, što znači da se sadržaj dostavlja u stvarnom vremenu na web platformu, odnosno na postojeće društvene mreže.

Što nudimo?

Putem našeg weabstreaminga nudimo vam prijenos uživo raznih događaja poput koncerata, sportskih događaja, karnevalske povorke i sličnih manifestacija, kongresa i seminara. Također možete promovirati vaše proizvode i usluge, održavati online tečajeve, prikazivati vjerske obrede i sl. Bez obzira na karakter vašeg događaja koji želite streamati putem naših alata pomoći ćemo vam u upravljanju streamom i komunikaciji s gledateljima.

Gdje se može vidjeti?

Stream se može gledati, odnosno dostaviti na društvene mreže poput YouTubea i Facebooka. Također vam nudimo tu mogućnost i na naše dvije lokacije koje su namijenjene webstreamanju, a to su www.kvarnerlive.com i live-stream.com.hr te na Vašim web stranicama.

Benefiti

Mnoge su prednosti korištenja webstreama. Uživo prenošenje može biti vrlo učinkovito u širokoj primjeni. Time možete privući vaše potencijalne kupce, promovirati određene događaje, pružiti željene informacije široj publici i sl. Mogućnosti su neograničene. Mnoge kompanije koriste emitiranje uživo kako bi pospješile direktnu komunikaciju sa zajedničkim partnerima i krajnjim korisnicima te na taj način povećali svoju gledanost, atraktivnost i medijsku eksponiranost. Bilo da ga koristite u poslovne ili privatne svrhe, webstreaming vam pruža priliku doprijeti i međudjelovati s velikim brojem ljudi diljem svijeta.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.