wedding book

Neka vaše fotografije ožive!

Nije farsa… mislimo ozbiljno!

Iako ste sigurno jako puno puta čuli frazu da su “slike kao žive” i slično, mi smo prvi u Hrvatskoj (vjerujemo da više nismo i jedini) koji vam nude mogućnost da imate “živi” foto album.

O čemu se zapravo radi?

Ukoliko se odlučite da kod nas uzmete i video snimanje i fotografiranje u vaš vjenčani album ili vjenčanu knjigu, naravno, ako to želite, možemo na nekoliko mjesta postaviti QR kodove gdje će biti podsjetnici na vaše nezaboravne trenutke. Uobičajeno ove kodove (zapravo digitalne linkove) postavljamo na činu vjenčanja, video sessionu i večeri. Po dogovoru mogu se postaviti i drugačije.

Kada budete tijekom listanja foto albuma ili vjenčanog book-a, zaželjeli se podsjetiti kako je to dosita bilo onoga trenutka kada je ta fotografija nastala, jednostavno uzmete svoj mobitel, očitate QR kod i video u trajanju od nekoliko minuta prikazat će se na zaslonu vašeg uređaja. Vrlo vjerno će vas podsjetiti kako je izgledao taj trenutak vašeg vjenčanja.

Kako bi vam što više približili, lakše objasnili i pojasnili način funkcioniranja tehnologije, na ovoj stranici imate primjer.

Ovo je uobičajena stranica vjenčanog albuma.

Ovakav Kod nalazit će se u kutu stranice albuma ili vjenčane knjige. Uzmite mobitel i skenirajte ga.

Svi mobiteli mlađi od dvije godine imaju sustav prepoznavanja QR koda ugrađen u aplikaciju za kameru. Ako vam je telefon nešto stariji, preuzmite aplikaciju s nekog od “trgovina” čiji ćete link naći niže dolje.

Kako radi?

Uzmi i skeniraj

Uzmite svoj smartphone i na računalu ili s jednog mobitela na drugi skenirajte QR code i podsjetnik svečane večere Gordane i Ivana, održane 2019. godine će vam u trenutku oživjeti.

Za sve mladence koji uzmu paket fotografiranja i snimanja videa kod nas, ova usluga je potpuno besplatna.

Ako vam vaš pametni telefon putem aplikacije iz kamere ne prepoznaje QR code, možete skinuti neku od aplikacija koje su za to namijenjene.

Pin It on Pinterest

Share This