fw-1

MODERAN

dizajn

fw-1

ATRAKTIVAN

video

fw-1

OBAVEZAN SU DIO

svakog dobrog kolača

Opći uvjeti korištenja web stranica Art filma

 

Art film omogućava vam korištenje usluga i sadržaja web stranica Art filma, koje je regulirano ovim uvjetima korištenja.
Pri korištenju web stranica Art filma smatra se da su posjetitelji upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju

Web stranice Art filma služe isključio kao informativni medij obrta Art film. Art film ima pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja svojih web stranica i pod-stranica bez obaveze prethodne najave. Art film nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Art film ne tvrdi i ne jamči, potpunost, točnost, pouzdanost, pravodobnost ili korisnost informacija sadržanih na ovim Internet stranicama, kao ni na drugim stranicama, uključujući stranice trećih na koje ove stranice upućuju. Naročito upozoravamo da informacije na stranicama trećih osoba koje su linkane na Art film ili s Art filma, mogu biti nepotpune, mogu sadržavati pogreške, mogu biti prejudicirane ili pak zastarjele.

Sadržaj na stranicama Art filma je zaštićen autorskim pravima. Dokumenti, video uratci, glazba, podaci i informacije ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Art filma ili na bilo koji način uzrokovati štetu Art filmu ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na Art filmu, namijenjeni su isključivo individualnim potrebama korisnika, kao informativno sredstvo te nisu nikakav dokaz.
Art film se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Brzi upit

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.