fw-1

MODERAN

dizajn

fw-1

ATRAKTIVAN

video

fw-1

OBAVEZAN SU DIO

svakog dobrog kolača

O nama

Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta i profila namijenjenih najširem dijelu vaših potreba. Art film osnovan je od nekolicine dugogodišnjih televizijskih profesionalaca.

Za naš rad koristimo najsuvremeniju tehnologiju koja jamči dostizanje najvećih zahtjeva u kvaliteti slike i tona. U slučaju potrebe za specifičnijom opremom poput stadycama-a, televizijskog krana ili kvalitetnog tonskog studia, Art film vam uvijek može izaći ususret posredstvom svojih poslovnih partnera i ponuditi vam optimalno rješenje prilagođeno upravo vašim profesionalnim potrebama.
Registrirani smo za snimanje filmova, video uradaka te marketinške usluge. To znači da na polju PR-a možemo ponuditi sve što je potrebno za promoviranje vaše tvrtke ili proizvoda na polju audio-vizualnih medija.
Sve radove možemo Vam isporučiti na mediju koji je Vama najzgodniji za publiciranje ili ga pripremiti za televizijsko emitiranje. Ukoliko želite možemo vam ponuditi i realizaciju projekata namijenjenih televiziji po principu «ključ u ruke». To znači da dogovaranje oko emitiranja te distribuciju materijala prepuštate nama.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.