Ostanimo u kontaktu

ostavite poruku

Za bilo kakva pitanja i pojašnjenja stojimo vam na raspolaganju. Stoga nas slobodno kontaktirajte putem bilo kojeg načina komunikacije.

info@art-film.hr
+385 (0) 91/737-1814

 

Preuzmite naš kontakt na svoj mobilni uređaj.

Kontak obrazac

 o art filmu

nama

O Art filmu

Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta i profila namijenjenih najširem dijelu vaših potreba. Art film osnovan je od nekolicine dugogodišnjih televizijskih profesionalaca.

Za naš rad koristimo najsuvremeniju tehnologiju koja jamči dostizanje najvećih zahtjeva u kvaliteti slike i tona. U slučaju potrebe za specifičnijom opremom poput stabilizatora slike, televizijskog krana ili kvalitetnog tonskog studia; Art film vam uvijek može izaći ususret posredstvom svojih poslovnih partnera i ponuditi vam optimalno rješenje prilagođeno upravo vašim profesionalnim potrebama.
Registrirani smo za snimanje filmova, video materijala svih vrsta, te marketinške usluge. To znači da na polju PR-a možemo ponuditi sve što je potrebno za promoviranje vaše tvrtke ili proizvoda na polju audio-vizualnih medija.
Sve radove možemo Vam isporučiti na mediju koji je Vama najzgodniji za publiciranje ili ga pripremiti za televizijsko emitiranje. Ako želite možemo vam ponuditi i realizaciju projekata namijenjenih televiziji po principu «ključ u ruke». To znači da se ne morate gnjaviti oko dogovaranje emitiranja te distribuciju materijala televizijskim kućama.

Politika o kolačićima

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca.
Kolačić je mali zapis koju internetske stranice koje posjećujete pohranjuju i/ili čitaju iz memorije vašeg krajnjeg uređaja (primjerice, računala, prijenosnog računala ili pametnog telefona) kroz vaš internetski preglednik. Kolačići također čine vaše interakcije s internetskim stranicama sigurnijima i bržima jer pamte vaše postavke (primjerice, podatke za prijavu i jezik) tako što šalju podatke koje sadrže natrag originalnoj internetskoj stranici s koje potječu (kolačići prve strane) ili drugoj internetskoj stranici kojoj pripadaju (kolačići treće strane) kad ponovno posjetite stranicu u pitanju koristeći se istim krajnjim uređajem.
Možete blokirati ili ukloniti kolačiće kroz svoj internetski preglednik ili koristeći softver trećih strana, ali u tom slučaju može doći do problema pri korištenju određenih dijelova internetske stranice.

Kolačići koji se koriste na internetskoj stranici Art-film.hr

Ovisno o funkciji i svrsi za koje se kolačići koriste najčešće se dijele u sljedeće kategorije, koje Društvo koristi na svojoj internetskoj stranici:

 • Strogo potrebni kolačići omogućavaju vam kretanje po internetskoj stranici i korištenje osnovnih funkcija. Obično su postavljeni kao odgovor na vaše postupke koji rezultiraju zahtjevom za uslugom. Ovi kolačići neophodni su za korištenje naše internetske stranice. Rok trajanja ovih kolačića ne premašuje tri godine.
 • Kolačići za funkcionalnost koriste se za vaše prepoznavanje po povratku na našu internetsku stranicu i omogućavaju nam da vam ponudimo poboljšane funkcije prilagođene vama poput pamćenja vaših postavki. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu pratiti vaše posjete drugim internetskim stranicama. Rok trajanja ovih kolačića ne premašuje tri godine.
 • Analitički i kolačići za procjenu učinka omogućavaju nam prepoznavanje i prebrojavanje korisnika i drugih podataka te prikupljanje podataka o tome kako se internetske stranice koriste (primjerice, koje stranice korisnici najčešće otvaraju i prima li korisnik obavijesti o greškama od pojedinih stranica). To nam pomaže unaprijediti rad internetskih stranica, primjerice, da vam osiguramo lako pronalaženje svega što tražite. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.
 • Marketinški i kolačići za ciljane skupine bilježe vaše posjete našim internetskim stranicama. Koristit ćemo te podatke da bismo vam dostavili oglase koji su više u skladu s vama i vašim interesima. Također ih koristimo da bismo ograničili koliko puta gledate oglas i pomažu u mjerenju učinkovitosti marketinških kampanji. Također ove podatke možemo podijeliti s trećim osobama (poput oglašivača) u takve svrhe. Možete mijenjati svoje postavke o marketinškim kolačićima u postavkama vašeg preglednika u bilo kojem trenutku (vidi kasnije u tekstu). Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku.
 • Kolačići društvenih mreža omogućavaju vam dijeliti svoje iskustvo na internetskoj stranici kroz društvene mreže poput Facebooka i Twittera. Rok trajanja ovih kolačića može biti više od godine dana ili do uklanjanja kolačića u internetskom pregledniku. Ovim kolačićima ne upravljamo mi.
 • Druge vrste kolačića koje se mogu koristiti kasnije. Obavijestit ćemo vas kroz svoje ažurirane politike o postojanju i korištenju drugih vrsta kolačića.Suglasnost za kolačiće možete povući u bilo kojem trenutku. Kako biste to učinili, molimo, pročitajte dolje navedene odredbe.
  Želite li izbrisati kolačiće pohranjene na vašim uređajima i konfigurirati internetski preglednik da odbija kolačiće, možete to učiniti u postavkama internetskog preglednika. Postavke povezane s kolačićima uobičajeno se nalaze pod izbornikom „Opcije“, „Alati“ ili „Preferencije“ u internetskom pregledniku koji koristite da biste pristupili našim internetskim stranicama. Ovisno o postojećim internetskim preglednicima, kolačići se mogu onemogućiti na različite načine. Za više informacija, molimo, posjetite internetske stranice svojeg internetskog preglednika.
 • Google Chrome
 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Safari
Politika zaštite privatnosti
 • Obrta Art filma, OIB: 00641927768 sa sjedištem u Matuljima, Milana Frlana 34 pripremio je za vas ovu Politiku u namjeri da vas upoznamo s postupkom obrade i zaštite vaših osobnih podataka.

  1. Na kakvu se vrstu obrade podataka odnosi ova Politika?

  Ova Politika odnosi se na obradu osobnih podataka:

  2. Koje vrste podataka o vama prikupljamo

  Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo kada stupite u interakciju s nama (na primjer, podatke koje upisujete ispunjavajući obrazac na našim mrežnim stranicama ili kad nam se obraćate telefonom, putem elektroničke pošte ili na neki drugi način. To uključuje i podatke koje upisujete kad se prijavljujete za korištenje naše mrežne stranice, kad se registrirate ili pretplaćujete na našu uslugu, sudjelujete na forumima ili u drugim oblicima komunikacije putem društvenih mreža na našoj mrežnoj stranici, sudjelujete u natječaju, promotivnoj akciji i sl., unosite podatke u prijavni obrazac, primjerice za sudjelovanje u nekoj emisiji, te u slučaju da prijavljujete probleme s korištenjem naše mrežne stranice. Podaci o kojima je riječ mogu biti vaše ime, adresa, adresa e-pošte i broj telefona ili slično. Ne prikupljamo i ne obrađujemo osjetljive podatke povezane s vama (primjerice, podatke o vašem zdravstvenom stanju, spolnoj pripadnosti, rasnom ili etničkom podrijetlu) osim u slučaju (1) da su takvi osjetljivi podaci važni za određenu svrhu za koju i prikupljamo osobne podatke; (2) da je to naša zakonska obveza i/ili (3) da ste nam posebno za to izričito dali suglasnost. Kad nam dobrovoljno dajete svoje osobne podatke (uključujući osjetljive osobne podatke) kroz interakciju s našom mrežnom stranicom (primjerice, ako nam dobrovoljno pošaljete osjetljive osobne podatke u dijelu stranice predviđenom za komentare) vlastitom voljom, a ne na naš zahtjev, te ćemo podatke s naših mrežnih stranica izbrisati ako ne ocijenimo da ih treba obraditi u neku zakonitu svrhu osim ako ste vi sami te podatke učinili javno dostupnima (primjerice, na forumu ili blogu dostupnom širokoj javnosti), a u tom slučaju ćemo takve podatke izbrisati s naših mrežnih stranica ako smo dužni tako postupiti po zakonu ili ako ih ne želimo zadržati.
  Svaki put kad posjetite našu internetsku stranicu, prikupljamo sljedeće vrste podataka o vama:

  • tehničke podatke, a to primjerice mogu biti IP adresa računala kojim ste se spojili na Internet, podatak o vašem korisničkom imenu, vrsti i verziji preglednika, vremenskoj zoni, vrsti i verziji pregledničkih umetaka, operativnom sustavu i platformi, tipu mobilnog uređaja. Ovi se podaci za naše potrebe mogu prikupljati i obrađivati putem kolačića treće strane, o čemu ćete više informacija naći u Politici o kolačićima;
  • podatke o vašem posjetu, a to primjerice može biti cijeli Uniform Resource Locator (URL), clickstream dolaska na našu mrežnu stranicu, kroz našu mrežnu stranicu i odlaska s naše mrežne stranice (uključujući podatak o datumu i vremenu, podatke o informacijama koje ste gledali ili tražili (uključujući podatak o tome koje ste članke najviše čitali, kojim ste kategorijama najviše pristupali, vrijeme odgovora stranice, pogreške u preuzimanju sadržaja, trajanje posjeta određenim stranicama (uključujući podatak o tome koliko ste vremena gledali određeni sadržaj ili video), prosječno vrijeme provedeno na nekoj aplikaciji i broj pregleda kroz tu aplikaciju, prosječan broj pregleda članaka na našoj mrežnoj stranici, podaci o interakciji sa stranicom (na primjer, kretanje kroz sadržaje na stranici pomoću pokazivača, klikanja mišem, postavljanja miša iznad sadržaja), metode udaljavanja s te stranice na druge mrežne stranice.

  U nekim slučajevima, vaše osobne podatke dobivamo od trećih strana kao što su naši poslovni partneri, podizvođači za tehničke usluge, usluge naplate i dostave, oglašivačke mreže, davatelji analitičkih usluga, davatelji usluga pretraživanja. Kad posjećujete ili se prijavljujete na neku od naših internetskih platformi, vaše podatke smo možda dobili od davatelja usluga socijalnih mreža kao treće strane ako ste se sami odlučili za prijavu putem platforme društvene mreže te treće strane.
  Ako smo vaše osobne podatke dobili od treće strane, pružit ćemo vam sve relevantne informacije o njihovoj obradi što je prije moguće, a najkasnije mjesec dana nakon što smo dobili vaše osobne podatke, uključujući i informaciju o kategorijama osobnih podataka koja je u obradi, o svrsi obrade te o njezinoj pravnoj utemeljenosti.

  3. Na kakvu se vrstu obrade podataka odnosi ova obavijest?

  Općenito
  Najčešće vaše osobne podatke koristimo u sljedećim okolnostima:
  Vaše osobne podatke obrađujemo za potrebe ostvarivanja ugovornog odnosa s vama; kada je to potrebno da bismo ispunili svoje zakonske obveze (primjerice, sukladno zakonskim propisima koji uređuju područja zapošljavanja, knjigovodstva); kada je to nužno radi naših zakonitih interesa (ili zakonitih interesa treće strane) i radi vaših interesa (na primjer, radi otkrivanja i sprečavanja prevarnog postupanja ili sigurnosti mreže i informatičke tehnologije) osim u situaciji kada vaša temeljna prava imaju premoć nad navedenim interesima; kada je to potrebno radi zaštite vaših vitalnih interesa (ili vitalnih interesa neke druge osobe); i/ili kada je to u interesu javnosti i u službene svrhe.
  Vaše osobne podatke obrađujemo iz više razloga tehničke, administrativne i operativne naravi, primjerice kako bi sadržaji bili prezentirani na način koji je najučinkovitiji za vas i vaše računalo; kako bismo poboljšali našu mrežnu stranicu i njenu funkcionalnost; za potrebe vođenja naše mrežne stranice; za potrebe internih postupaka poput rješavanja tehničkih problema, analize podataka, testiranja, istraživanja, statistike i drugih uvida; za potrebe marketinga koji uključuje ciljani marketing kako bismo vam omogućili sadržaje koji će vas više zanimati, te u sklopu naših nastojanja da naša mrežna stranica bude sigurna.U nekim slučajevima, vaše podatke obrađujemo samo uz vašu privolu. U tom slučaju ćemo prilikom uzimanja vaših osobnih podataka posebno zatražiti vašu izričitu suglasnost za taj postupak. Nakon toga u svakom trenutku imate mogućnost uskratiti svoju suglasnost slanjem elektroničke pošte na info@art-film.hr. Međutim, uskrata daljnje suglasnosti ne utječe na zakonitost obrade podataka koji su uz vašu suglasnost obrađeni do trenutka kad ste uskratili daljnju suglasnost.
  U slučajevima kada od vas tražimo osobne podatke kako bismo ispunili svoje zakonske ili ugovorne obveze, vi ste nam dužni ustupiti te podatke. To znači da u slučaju da ne dobijemo zatražene osobne podatke, možda nećemo biti u mogućnosti provesti naš ugovorni odnos ili ispuniti naše obveze. U svim drugim slučajevima sami odlučujete o tome hoćete li nam dati svoje osobne podatke i niste nam ih dužni dati.
  Vaše osobne podatke poput podataka o identitetu, podataka o kontaktu i podataka o prebivalištu prikupljamo za potrebe eventualnih ostvarivanja naših prava ili potraživanja. Pravni temelj za obradu ove vrste podataka naš je zakoniti interes da ostvarimo svoja prava u eventualnim sporovima.
  Najčešće vaše osobne podatke koristimo u sljedećim okolnostima:

  1. Poslovni kontakti:
   Za potrebe davanja usluga, dostave roba ili isplata u skladu s odgovarajućim ugovorima možemo obrađivati vaše osobne podatke poput podataka o identitetu uključujući matični broj tvrtke ili OIB, podataka za poslovni kontakt, podataka o bankovnom računu i o poreznom broju. Pravni temelj ove vrste obrade podataka jest (1) ispunjenje obveza iz ugovora u kojem ste vi kao naš Poslovni kontakt ugovorna stranka, (2) naše zakonske obveze, i (3) naši zakoniti interesi.
   U nekim slučajevima obrađujemo osobne podatke poput imena i kontakta ili ugovornih izvođača naših Poslovnih kontakata za potrebe komunikacije u vezi s izvršenjem nekog posla ugovorenog s našim Poslovnim kontaktom. Pravni temelj ove vrste obrade podataka jest (1) ispunjenje obveza iz ugovora u kojem je naš Poslovni kontakt ugovorna stranka, (2) naše zakonske obveze, i (3) naši zakoniti interesi.
   Kao našem Poslovnom kontaktu, uz vašu privolu, možemo vam uputiti poslovne obavijesti, podatke o pristupu stranicama i njihovoj posjećenosti.
  2. Korisnici i klijenti:
   Za potrebe davanja usluga, dostave roba ili isplata u skladu s odgovarajućim ugovorima, možemo obrađivati vaše osobne podatke poput identiteta, podataka za kontakt, podataka o bankovnom računu. Pravni temelj ove obrade podataka jest ispunjenje ugovornih obveza prema Korisnicima kao ugovornoj stranci ili ispunjenje naših zakonskih obveza.
  3. Sudionici:
   U vezi s vašim sudjelovanjem i/ili prisutnošću na snimanju televizijske emisije ili drugog medijskog proizvoda, moguće je da ćemo prikupljati i obraditi vaše osobne podatke za potrebe vaše prijave, sudjelovanja ili nazočnosti na snimanju, i za potrebe komunikacije s vama u tu svrhu. Pravni temelj za ovu vrstu obrade podataka jest ostvarivanje ugovornog odnosa s vama povezanog s događajem u kojem se sudionik (na primjer, potpisat ćete odobrenje za emitiranje tog programa prije sudjelovanja u snimanju).

  Ovisno o vrsti i prirodi tog televizijskog programa ili medijskog proizvoda, moguće je da ćemo emitirati ili na drugi način javno pokazati vaše fotografije, video snimke, zvučne snimke ili audiovizualne snimke u skladu sa suglasnošću koju ste nam dali, međutim u mnogim slučajevima mi nismo dužni zatražiti vašu suglasnost i u mogućnosti smo obraditi vaše osobne podatke potrebne za proizvodnju i snimanje ili javno emitiranje tih snimki bez vaše suglasnosti za određene novinarske, umjetničke i/ili književne potrebe. Kako bismo izbjegli nesporazum, napominjemo da nijedan dio ove Obavijesti ne utječe na naše pravo copyrighta i druga prava intelektualnog vlasništva u odnosu na takve emisije i takve snimke.

  4. Kako i kome otkrivamo vaše osobne podatke

  Mi ne prodajemo vaše osobne podatke trećim stranama.
  U našem obrtu samo ograničen broj djelatnika ima pristup vašim osobnim podacima. Svi djelatnici obrta dužni su pridržavati se obveze čuvanja povjerljivosti podataka. Radi zaštite osobnih podataka donesene su i provode se odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere.
  Uvid u osobne podatke omogućujemo tijelima državne vlasti i/ili organima za provedbu zakona u slučajevima kada je to određeno zakonom ili radi zaštite naših prava uključujući naših uvjeta korištenja te za potrebe zaštite naših zakonitih interesa (uključujući i zakonita prava drugih osoba) sukladno zakonskim propisima koji su na snazi. Vaše osobne podatke možemo otkriti i trećim stranama, uključujući davateljima usluga koji pružaju administrativnu, stručnu i tehničku podršku obrta povezanu s informatičkom tehnologijom, sigurnošću i poslovnim resursima;

  5. Pohrana vaših osobnih podataka i prijenos u druge zemlje

  Vaši osobni podaci koje mi prikupljamo pohranjuju se u Europskoj Uniji (EU) i Europskom gospodarskom prostoru (EEA). Međutim, za podatke koje prikupljaju treće strane putem Kolačića (npr. Google Analytics) općenito se može reći da će putovati iz centra za prikupljanje podataka koji je najbliži lokaciji na kojoj je internetski promet nastao. Znači, moguće je da se podaci, uključujući promet povezan s oglasima, primaju na poslužiteljima smještenim u EEA i upućuju na poslužitelje koji nisu smješteni u EEA. Više informacija o tome naći ćete u našem dokumentu Politika o kolačićima.
  Osim toga, vaši osobni podaci mogu se prenijeti i pohraniti izvan Europske Unije i Europskog gospodarskog prostora. U slučaju kad se vaši osobni podaci prenose iz vaše zemlje u drugu zemlju, moguće je da se zakoni i propisi koji uređuju zaštitu vaših osobnih podataka u zemlji u koju se vaši podaci prenose razlikuju (ili predviđaju manji stupanj zaštite) od zemlje u kojoj ste zaposleni.
  Naša je namjera da ne prenosimo vaše osobne podatke izvan EEA ako nisu propisane i primjenjuju se odgovarajuće mjere zaštite, koje uključuju: (1) odluku Europske komisije o adekvatnosti u vezi s tom zemljom ili zemljama; (2) potvrde o postojanju „sigurnosnog štita“; (3) odgovarajući i obvezujući poslovnik; (4) usvojeni kodeks ponašanja uz obvezujuće i provjerljive izjave voditelja obrade podataka ili izvršitelja obrade podataka u zemlji koja nije na prostoru EU-a ili EEA; (5) usvojeni mehanizmi provjere i potvrde uz obvezujuće i provjerljive izjave voditelja obrade podataka ili izvršitelja obrade podataka u zemlji koja nije na prostoru EU-a ili EEA; (6) ugovor u skladu sa standardima EU-a koje je odobrila Europska komisija.

  6. Vaša prava

  Imate pravo zatražiti od nas potvrdu o tome jesmo li ili nismo obradili vaše osobne podatke, kao i primjerak vaših osobnih podataka i/ili priliku da ih ispravite. U nekim okolnostima imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke ili, s obzirom na pravo na prijenos podataka, da prenesemo dio vaših osobnih podataka vama ili drugim osobama. Također, imate pravo prigovora određenoj vrsti obrade vaših osobnih podataka (na primjer, obradi koja se koristi za izravni marketing ili za potrebe donošenja odluka isključivo automatskom obradom podataka uključujući profiliranje). Ako smo zatražili od vas suglasnost za pristup vašim osobnim podacima, imate pravo uskratiti nam suglasnost bez ikakvih negativnih posljedica po vas. Ako vaše osobne podatke obrađujemo zato što je to naš zakoniti interes (kao što smo objasnili u gornjem tekstu), imate pravo i na to uložiti prigovor. Osim toga imate pravo ograničiti obradu vaših osobnih podataka u određenim okolnostima.
  Napominjemo da ta vaša prava u nekim situacijama mogu biti ograničena i da podliježu zakonu i propisima o zaštiti podataka; na primjer, vaše pravo na prigovor obradi osobnih podataka može biti ograničeno ako možemo dokazati da imamo zakonski utemeljenih razloga za obradu vaših osobnih podataka koji imaju premoć nad vašim interesima. Trebat ćemo potvrdu vašeg identiteta i više pojedinosti koje će nam pomoći da odgovorimo na takav vaš zahtjev. Odgovor na vaš zahtjev ne naplaćujemo osim u slučaju da je to predviđeno zakonom, a ako postoji zakonski predviđena naknada, ona će biti umjerena i primjerena vašem zahtjevu.
  Ako želite iskoristiti navedena prava, molim vas da nam se obratite na kontakte navedene u daljnjem tekstu. Nadamo se da ćemo moći uspješno odgovoriti na svaki vaš eventualni upit o načinu na koji obrađujemo vaše osobne podatke. Vaše je pravo također obratiti se odgovarajućem tijelu koje nadzire zaštitu podataka. Prigovor možete uputiti u državi članici u kojoj živite ili radite ili u onoj državi članici u kojoj se po vašim navodima dogodila povreda zakonskih propisa o zaštiti podataka.

  7. Koliko dugo ćemo zadržati vaše osobne podatke

  Namjera nam je zadržati vaše osobne podatke samo onoliko koliko je potrebno u skladu s našom Politikom o zadržavanju podataka, i ne duže nego što je potrebno radi ostvarivanja svrhe sadržane u ovoj Politici i/ili kako je određeno zakonskim propisima koji su na snazi, a koji uključuju zakonski određen najkraći rok zadržavanja podataka, i/ili onoliko koliko je potrebno za ostvarivanje naših zakonitih prava ( i zakonitih prava drugih strana). Primjerice, ako ste naš Poslovni kontakt, vaše osobne podatke zadržat ćemo dok traje naš ugovorni odnos s vama. U slučaju trajne poslovne suradnje s vama kao našim Poslovnim kontaktom (na primjer, ako iste osobne podatke možemo koristiti u raznim ugovorima koje zaključujemo s vama), zadržat ćemo te osobne podatke do isteka naše poslovne suradnje i do kraja zakonski određenog minimalnog roka, u skladu s našom Politikom o zadržavanju podataka. Ako želite saznati nešto više o tome koliko zadržavamo osobne podatke, molimo vas da nam se obratite na adresu elektroničke pošte info@art-film.hr. Napominjemo da vaše osobne podatke koje smo anonimizirali smijemo koristiti bez daljnjih obavijesti.
  Ako je temelj za obradu vaših osobnih podataka vaša suglasnost, te ćemo podatke obrađivati samo tijekom razdoblja za koje ste dali suglasnost, osim u slučaju da svoju suglasnost ograničite ili uskratite prije isteka tog roka. Tada prestajemo obrađivati osobne podatke na koji se ta uskrata odnosi za odgovarajuće svrhe osim u slučaju da imamo zakonsku obvezu obrađivati te osobne podatke i/ili je obrada tih osobnih podataka potrebna radi ostvarivanja naših zakonitih prava (uključujući i zakonita prava drugih strana).

  8. Sigurnost podataka

  Vaše podatke pohranjujemo na naše poslužitelje i na poslužitelje kojima upravlja treća strana (uključujući cloud usluge treće strane). Pritom primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke i spriječili neovlašten pristup. S trećim stranama koje nam pružaju usluge hostinga sklopili smo ugovore, a ugovorne obveze uključuju i obveze povezane s organizacijskom i tehničkom sigurnošću vaših osobnih podataka. Sav platni promet je šifriran. Vi ste sami odgovorni za to da čuvate povjerljivost podataka za verifikaciju (npr. lozinki) koje koristite za pristup dijelovima naše mrežne stranice.
  Prijenos podataka putem interneta nije posve siguran. Premda činimo sve što je u našoj moći da zaštitimo vaše podatke, ne možemo vam jamčiti sigurnost podataka koje prenosite na našu mrežnu stranicu; svaki takav prijenos poduzimate na vlastiti rizik. Nakon što primimo vaše podatke, koristimo strogo kontrolirane procedure i sigurnosne mjere kojima nastojimo spriječiti neovlašten pristup.

  9. Kolačići i male aplikacije društvenih mreža

  Na našim mrežnim stranicama koristimo kolačiće kako bismo vas razlikovali od ostalih korisnika stranice. Kolačići vama kao korisniku pomažu da imate bolje iskustvo korištenja stranice, a nama pomažu da naša mrežna stranica bude još bolja. Pravni temelj za ovu vrstu obrade podataka vaša je suglasnost koju ste dali na našoj mrežnoj stranici ili putem postavki vašeg internetskog preglednika. Više pojedinosti o tome koje kolačiće koristimo, koliko ih koristimo i s kojom svrhom naći ćete u tekstu o našoj Politici o kolačićima.
  Na našoj mrežnoj stranici mogu biti prisutni elementi društvenih mreža poput gumba za Facebook, Twitter ili Youtube. Ti elementi mogu prikupljati određene podatke o vama, poput vaše IP adrese i stranica koje posjećujete, a možda i spremiti kolačiće radi ispravnog funkcioniranja stranice. Prikupljanje podataka u interakciji s tim elementima uređeno je obaviješću o privatnosti/politikom društva kojem pripadaju (pogledajte članak o vašim pravima u prethodnom tekstu), te navedeno nije pod našom kontrolom.

  10. Poveznice na druge mrežne stranice

  Naša mrežna stranica može nuditi poveznice na mrežne stranice koje nisu pod nadzorom našeg obrta. Klik na poveznicu treće strane vodi vas na mrežnu stranicu te treće strane. Preporučujemo da se prigodom posjeta mrežnoj stranici na koju vas je odvela poveznica upoznate s postavkama privatnosti te mrežne stranice. Mi ne odgovaramo za politiku i praksu drugih društava. Naš obrt nema nadzor i ne odgovara za sadržaj, politiku privatnosti i upozorenja o zaštiti privatnosti bilo kojih stranica ili usluga koje pružaju treće strane.

  11. Kontakt

  Ako imate bilo kakvo pitanje ili upit u vezi s postupkom obrade vaših osobnih podataka, ili ako želite iskoristiti bilo koje svoje pravo, obratite nam se e-poštom na adresu info@art-film.hr ili pismom na adresu Art film, Milana Frlana 34, 51211 Rijeka.
  Molimo vas da u kontaktu s nama ne otkrivate osjetljive osobne podatke, npr. podatke o rasnoj ili etničkoj pripadnosti, političkim nazorima, vjerskim ili drugim nazorima, zdravstvenom stanju), podatke o zdravstvenom i mirovinskom osiguranju te podatke o osuđivanosti za kazneno djelo.
  Zadnja izmjena: 04.06.2018.
  Obrt Art film može unositi izmjene i dopune u ovu Politiku, te će takve promjene učiniti dostupnim objavom nove Politike zaštite privatnosti na mrežnim stranicama Art filma. Molimo vas da povremeno provjerite ima li izmjena i dopuna ove Politike.

Kontakt

Art-film
Milana Frlana 34
51211 Matulji

tel:
091/ 737-1814
091/ 202-2038

OIB: 00641927768
Matični broj obrta: 92524443

Datum upisa: 29.12.2009.

Žiro račun kod PBZ-a
2340009-1160164776

Uvjeti korištenja web stranica Art-film.hr

Na korištenje web stranica i portala u vlasništvu obrta Art film: (art-film.hrmoj.art-film.hrcaskalica.commoje-vjencanje.infoweb4you.com.hrgastro-lutalica.com.hrventin.net kao i sve poddomene navedenih stranica) primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja.
Nakladnik Art film, Matulji, Milana Fralana 34, koji ovim uvjetima utvrđuje prava i obveze nakladnika i korisnika portala prilikom korištenja istih.
Korištenjem i/ili registracijom na Portal, korisnik prihvaća ove uvjete korištenja kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da su ih razumjeli u cijelosti.

Portali

Niti jedan dio Portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Portali Art filma posjetiteljima u dobroj namjeri osiguravaju korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje Portala Art filma ako ne krše uvjete korištenja.
Portali Art filma sastoje se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.
Portali Art filma sadržaje objavljuju u dobroj namjeri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i Portali Art filma ne mogu se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

Autorska prava

Portali Art filma polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka, registrirane žigove i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Art filma i podložno je tužbi. Isto se primjenjuje na sadržaje koje su na Portale Art filma postavili ili na kojima imaju pravo partneri i oglašivači ili drugi korisnici.
Sadržaj na Portalima Art filma zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu pisanu dozvolu obrta Art film ili oglašivača.
Ako korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Art film koristeći e-mail adresu info@art-film.hr.

Linkovi na vanjske stranice

Portali Art filma sadrže linkove na web stranice trećih osoba. Art film linkove objavljuju u dobroj namjeri i ne mogu se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Obrt Art film kao voditelj zbirke osobnih podataka korisnika Portala Art filma štiti privatnost korisnika u skladu s odredbama primjenjivih propisa. Više o zaštiti privatnosti možete saznati unutar Politike zaštite privatnosti.

Što su kolačići (cookies) i koja im je funkcija?

Kolačići (cookies) su tekstualne datoteke koje na računalo korisnika sprema web stranica koju korisnik posjeti. Više o kolačićima možete saznati unutar Politike o kolačićima.

Registrirani korisnici

Registriranjem na bilo koji od Portala Art filma korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke te odabrati korisničko ime /username/ i lozinku /password/. Registriranjem na portal pristajete na ove Uvjete korištenja i pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u svrhe navedene u ovim Uvjetima korištenja.
Portali Art filma nisu ni na koji način odgovorni za sadržaje koje objavljuju posjetitelji, niti uređuju i provjeravaju sadržaje koje objavljuju posjetitelji.
Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom /username/ odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.
Art film odmah će po primitku informacije o nezakonitom sadržaju ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima, sukladno obvezama propisanim Zakonom o elektroničkoj trgovini i drugim propisima.
Pojedinom korisniku može biti zabranjeno korištenje Portalom ili dijelom portala, ako se ustanovi da je korisnik kršio pravila.
Korisnik je dužan odmah prijaviti Art filmu neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa. Art film nije odgovoran za neovlašteno korištenje korisničkog računa, niti za eventualnu štetu nastalu na taj način.
Komunikacijski servisi (forum i komentiranje članaka)
Neki portali Art filma omogućuju posjetiteljima besplatno korištenje foruma pod uvjetom da ne krše uvjete korištenja, kao niti specifična pravila koja vrijede za forum i komentiranje sadržaja (članaka).
Korištenjem komunikacijskih servisa obvezujete se da ćete slati i primati materijale koji su zakoniti, na kojima ne postoje prava trećih osoba koje priječe objavu i odgovarajući pojedinom servisu.

Obveze korisnika pri korištenju portala Art filma

Portali Art filma ni na koji način ne odgovaraju za sadržaje koje posjetitelji ostavljaju na stranicama ili ih dostavljaju putem aplikacija za mobilne uređaje. Posjetitelji preuzimaju odgovornost da su informacije te foto, video i audio zapisi koje su dostavili istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih informacija te foto, video i audio zapisa neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora foto, video i audio zapisa ili osoba koje se nalaze ili spominju na navedenim zapisima). Portali Art filma imaju pravo takve informacije te foto, video i audio sadržaje objaviti na portalu bez naknade posjetitelju portala. Ako se utvrdi da je sadržaj koji su posjetitelji dostavili nezakonit, neprikladan ili se njime krše prava treće strane, takav sadržaj će odmah po primitku informacije o njegovoj neispravnosti biti uklonjen s portala.
Art film neće ni na koji način biti odgovorni za sadržaj ili gubitak i oštećenje sadržaja koje je nastalo zbog korištenja usluga bilo kojeg od portala Art filma.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
 • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
 • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga,
 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajuće navode ili tvrdnje,
 • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrže viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.Art film zadržava pravo ukloniti sadržaj koji procjene nepodobnim ili protivnim ovim Uvjetima korištenja ili propisima.Portali Art filma nemaju obavezu pratiti komunikacijske servise, ali u svakom slučaju zadržavaju pravo automatskog ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.
  Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge portala uključivati reklamne oglase, te da će usluga uključivati raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke Portala Art filma neophodne za redovito obavještavanje posjetitelja i korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja istih portala.
  Komunikacijski servisi ponuđeni su korisnicima besplatno u dobroj namjeri, a Art film nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istih.

Poruke portala i sponzora

Portali Art filma registriranim će korisnicima povremeno slati obavijesti Art filma i sponzora u obliku tzv. newslettera, uz njihovu prethodnu suglasnost.
U slučaju da korisnik naknadno utvrdi da ne želi primati takve poruke, odustaje od dane suglasnosti za obradu osobnih podataka u svrhe newslettera ili želi biti obaviješten o osobnim podacima koji su o njemu prikupljeni, može se obratiti na adresu info@art-film.hr te dozvolu za korištenje njegove e-mail adrese u svrhu primanja newslettera može uskratiti.

Promjene pravila

Art film zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala. Svaka promjena bit će objavljena na adresi www.art-film.hr. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Portalima Art filma smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.
Ova pravila su na snazi od 04.06.2018. godine.

Naši suradnici

U svom poslovanju potrebne su nam razne usluge naših poslovnih partnera. Ovo su naši partneri kroz dugi niz godina.

REFERENTNA LISTA ART FILMA

– Novi list
– Dom zdravlja PGŽ
– Kreativ Media Grupa
– Vatrogasna postaja Opatija
– Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije
– Hrvatski otočni proizvodi
– TZ Crikvenica
– LAG Vinodola
– LAG Lika
– Vinodolska Općina
– Kickboxing klub Mega centar – Rijeka
– RTL Living – Gastro lutalica
– E.N.I. – koncert 20 godina
– HDZ Bribir
– Hostel Karlovac
– IDS-DDI Lovran
– Foto klub “Color”
– Kino video klub “Liburnija-film”
– Glazbena škola “Jug Matić”
– Civ & cul – filmski festival
– Medicinski fakultet Rijeka
– Villa Kastav
– oš Pećine
– Udruga tragovi
– prof. Saša Ostojić
– Denis & Denis
– Foto Luigi
– Restoran Aurora, Veprinac
– Sirana “Frankulin”
– oš Viktora Cara Emina, Lovran
– Udruga obrtnika Opatije
– Medicina rada “Pro Vita”
– Explorer d.o.o.
– MF arhitekti
– HRT – Lijepom našom (neke od snimki Općine Matulji)
– Lamon tv shop
– Pletix – ženski kupaći kostimi
– Mia Mohorić
– Zlata Stefanova

– Morena Marjanović
– Bistro pizzeria Kantun, Matulji
– Muzej Grada Crikvenice
– Croatia rally
– Podučkun.net
– TZ Mošćenička Draga
– Ri Dance
– Udruga Tragovi
– Dražen Turina – Šajeta
– Udruga mladih – Veli Brgud
– dBoki Sound & Light
– Extravagant tv emisija
– Muzej Grada Crikvenice
– Nikola Peršić
– Duo Aledory
– Ksenija Savčić
– IKB Ča Skalica
– Taxi Cammeo
– Ondina Delmestre
– Kemal Monteno
– Mercedes-Benz
– Autokuća Šop
– Mariterm
– Nikola Franković
– Palčić gore
– Dalibor Herceg
– Nikolina Miletić
– Valentina Vlah
– Iris Vujić
– Pučko otvoreno učilište Mali Lošinj
– Antonio Krištofić
– Osnovna glazbena škola Mirković
– Limena glazba Lovran
– Općina Matulji
– Osnovna škola Brešca
– Prometal, Matulji
– MMSU
– Likovno društvo Kozala
– Jadranski pomorski servis
– Koktelsi

– Željka Brdar
– grupa Kolaž
– Lunjo i Maza
– City Cat
– Rio
– Petra Fledrović
– Davor Garić
– Saša Markovski
– Belma Hodžić – Džomba
– Marijana Širola
– Mauro Staraj
– Rukavac band Aid
– grupa Largo
– Mario Battifiaca
– Nova TV – IN magazin
– Kanal Ri
– Nezavisna istarska televizija
– Gradska televizija Zadar
– Tv Nova – Pula
– tv serija “Ćo mi – ćo ti”
– Hrt
– Salon vjenčanica “Marie”
– Vjenčanja Perla
– Vjenčanice Hera
– Mali veliki Mikrofon – Buzet
– Ivana Marčelja
– Mirko Cetinski
– Kulturni centar Kalvarija
– Primorsko-goranska županija – Županijski savjet za ceste
– Tamara Obrovac
– Kristijan Lončarić
– LET3
– Silvia Manjgotić
– Žarko Žeželić – Prdela
– Sajmovi vjenčanja 2006-2013

ZAJEDNO U SLJEDEĆI Projekt

Ured

51211 Matulji
Milana Frlana 34
Primorsko goranska županija

Kontakt

info@art-film.hr
+385 0) 91/ 737-1814

Pin It on Pinterest

Share This