Dizajn

Dizajn je vanjski izgled nekog predmeta, proizvoda ili vizualno riješenje vašeg poduzeća koji predstavljate. Dizajn je ono što neki proizvod čini zanimljivim, dopadljivim i poželjnim te time pridonosi boljoj prodaji usluge ili proizvoda kao i  povećanju dodatne vrijednosti tog proizvoda.

Dizajn je jedna od osnovnih stvari koja je potrebna da se vaša tvrtka istakne u moru sličnih tvrtki na tržištu. Dobro osmišljen i realiziran dizajn je prvi mamac da se vaš proizvod kupi ili da se vaša tvrtka uzme u razmatranje kod budućih partnera.

Art film ima doista velika iskustva u tom segmentu jer se dizajnom bavimo već dugi niz godina te smo iznašli razna grafička rješenja za niz poslova.
Možemo vam pomoći dizajnirati zaštitni znak vaše tvrtke ili osmisliti svoju web stranicu kako bi bila što atraktivnija, a ujedno i pregledna.

2D grafika

U svojoj ponudi Art film osim videa ima i grafička rješenja koja se mogu primjeniti na video u obliku animacija, odnosno, nekog vida “crtića”, ali i na papirnato izdavaštvo, web izdavaštvo itd. Nudimo vam tzv. 2D rješenja kao što su oblikovanje logotipa, brošura, letaka, plakata, a vršimo i pripremu za tisak.

Za produkciju koristimo profesionalnu opremu marki Sony i Canon, a za postprodukciju spotova koristimo Apple računala koja sadrže software za visoko kvalitetnu produkciju slike i zvuka. Svi video spotovi su pripremljeni za distribuciju tv kućama u SD te HD kvaliteti slike. Također, po želji, video spotove postavljamo na Youtube.

3D grafika

Uz 2D grafiku, naš tim ljudi bavi se i 3D grafikom i animacijom. Rješenja su u potpunosti prilagođene vama i vašem poslovanju. Animacije su trenutno veliki hit u svijetu, a mogu se koristiti kao web prezentacije, video prezentacije ili kao TV broadcasting animacije u svrhu reklame ili glazbenog spota. Posebna novina su 2D animacije koje nalikuju na 3D animacije.

Animacije radimo u nižim rezolucijama ukoliko se radi za web, u standardnoj PAL rezoluciji ukoliko se radi za TV produkciju te u punoj HD rezoluciji 1920*1080 ukoliko svoju prezentaciju radite za BluRay disk ili za tv kuću koja emitira u HD-u. Također HD rezolucija pogodna je i za kino prikazivanja.

Osim za navedena prikazivanja, 3D animacija zanimljiva je arhitenktonskim uredima kako bi se što jednostavnije i što realnije prikazala vizualizacija nekog građevinskog objekta, njezin interijer i eksterijer.
Također u posljednje vrijeme rade se 3D vizuali za tisak i kataloge koji mogu biti vrlo atraktivni.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.