Gastro lutalica

 

Art film nudi novu putopisno – edukativnu emisiju «Gastro lutalica» u kojoj se gastronomskim lutanjima gledatelje vodi na jedinstvene gastronomske lokacije po različitim krajevima Hrvatske. Svrha emisije je upoznati i educirati gledatelje o postojanju poznatih seoskih i urbanih gastronoma i njihove specifične ponude, a ugostiteljima i proizvođačima dati priliku da ispričaju svoju priču postojanja.

Gdje se može pogledati emisija “Gastro lutalica”?

 

Emisiju možete pogledati na programu RTL Living svake subote i nedjelje oko 12:30 sati te na internetskim platformama YouTube, Facebook kao i fotografije na Instagramu:

RTL living

rtl-living

RTL je hrvatska komercijalna televizijska postaja u 99,9 postotnom vlasništvu RTL Grupe iz Luxembourga koja u Hrvatskoj emitira svoj program od 30. travnja 2004. Danas RTL ima 6 televizijskih programa, među kojima je i RTL Living. Sklopljenim ugovorom s RTL televizijom, Art film dobiva mogućnost da emisiju „Gastro lutalica“ emitira na TV kanalu RTL Living u premijeri i reprizi tijekom prvog tjedna emitiranja, a nakon toga bi se emisija reprizirala na istom kanalu (a) prema potrebama popunjavanja programa. Po projekcijama i statistikama kojima raspolaže RTL, gledanost bi u prvom tjednu trebala biti oko 4000 gledatelja.

YouTube

youtube

YouTube je platforma u vlasništvu Googlea, nastala 2005. godine od kada bilježi stalan broj posjetitelja. Trenutni broj dnevnih posjeta YouTube stranici je oko trideset milijuna i broji oko milijardu i tristo milijuna stalnih korisnika ovoga servisa u svijetu.

Nezaobilazna prednost YouTube-a je da svaki stanovnik planete koji ima pristup internetu može pogledati video sadržaj u trenutku kada to njemu najviše odgovara. Svaki video je dostupan 24 sata dnevno, 365 dana godišnje. Današnje mlađe generacije iznimno puno koriste pogodnosti YouTube-a, daleko više od bilo kojeg drugog medija, s još jednom velikom prednošću, a to je mogućnost gledanja videa putem mobitela ili tableta. Dakle, bilo gdje, u bilo kojem trenutku.

Projekcije za emisiju „Gastro lutalica“ predviđaju da će svaku pojedinu emisiju u prvih godinu dana pogledati minimalno 1000 ljudi, dok bi unutar 5 godina broj pregleda pojedine epizode emisije trebao doseći minimalno 10 000 pregleda.

Facebook

facebook

Facebook, iako zamišljen(a) kao društvena mreža, vrlo je dobar i (interesantna)zanimljiv za privlačenje potencijalnih gostiju ili kupaca. Za razliku od svih drugih internetskih medija gdje se s vremenom prikuplja sve više posjetitelja stranica, na Facebooku se najveći „boom“ zapravo dešava po samoj objavi videa ili članka. Tako u prvih 24 sata od objave, video ili članak vidi nekoliko tisuća ljudi, od kojih nekoliko desetina reagira bilo „lajkanjem“, komentiranjem ili dijeljenjem sadržaja, dok se kroz kasniji period te aktivnosti vezane uz objavu prorjeđuju. (Projekcije) Predviđanja su da ovim putem u prvih godinu dana članak ili video pogleda pet do šest tisuća ljudi.

Nakon što je emisija emitirana na RTL Living programu, emisija je dostupna i na internetu na stranici www.gastro-lutalica.com.hr

Voditeljica Nina Dukić – Srok

Rođena je 1984. godine u Rijeci u kojoj i danas živi. Oduvijek voli puno govoriti, što je prepoznato već u školskoj dobi te tada počinje recitirati, voditi školske priredbe i manifestacije.  Kasnije to prerasta u ljubav pa upisuje Filozofski fakultet u Rijeci te postaje profesor hrvatskoga jezika.  Od studentskih dana radi na radijskim postajama, „Radio Maximum“, „Domaći radio“, televizijskoj postaji „Kanal Ri“ te vodi razne priredbe, manifestacije, koncerte zborova i klapa. Većina njezinog djelovanja usmjerena je ka očuvanju zavičajnosti, baštine primorskoga kraja i jezika pa se nerijetko izražava na čakavskome narječju. Vedra je, komunikativna i voli timski rad.

Predstavite se u emisiji “Gastro lutalica”

Za sve Vas koji imate svoje ugostiteljske objekte, OPG-e i sl. a želite se predstaviti u našoj emisiji, pripremili smo Vam nekoliko vrsta i načina oglašavanja. Stoga nas slobodno kontaktirajte na mail info@art-film.hr ili ne tel: 091/737-1814

Za više informacija o emisije obratite nam se putem mail info@art-film.hr ili telefon 091/ 737 1814

Strategija emisije

 

«Gastro lutalica» zamišljena je kao moderna emisija dinamičnog karaktera. Zanimljivi životopisni kadrovi koji bi se protezali kroz cijeli serijal emisija. Tehnički je vrlo superiorna snimana i montirana emisija u Full HD kvaliteti, manjim djelom snimljena iz zraka s dronom, u nekim dijelovima i tijekom vožnje. Cijela emisija prožimlje se i kvalitetnim grafičkim rješenjima te s nekoliko glazbenih podloga koje bi se protezale kroz cijeli serijal emisija. Emisiju prati i vrlo zanimljiva i tehnički napredna službena internetska stranica s blogom te društvene mreže sa službenim Facebook i Instagram profilima.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.