fw-1

MODERAN

dizajn

fw-1

ATRAKTIVAN

video

fw-1

OBAVEZAN SU DIO

svakog dobrog kolača

Često postavljena pitanja

Koja je razlika između HD i SD slike?

Razlika između standarda televizijskog prikazivanja (Standard Definition) i visoke televizijske razlučivosti (HD ili high-definition) TV-a je prvenstveno u boljoj kvaliteti slike u HD rezoluciji. Naime HD rezolucija ima 4 puta veću sliku od SD razlučnosti pa je zbog toga bolja. Posebno je to izraženo na današnjim “velikim” ekranskim dijagonalama.

Može li se u snimku vjenčanja ubaciti slike iz djetinjstva?

Naravno, to zapravo mi i preporučujemo! Jednostavno najljepši početak snimke svakog vjenčanja je kada gledateljima i svojim uzvanicima predstavljate sebe, svojim slikama iz rane mladosti.

Na našoj stranici za korisnike imao i prijedlog izgleda obrade fotografija iz djetinjstva. Više pogledajte ovdje.

Može li se izabrati glazba koja bi pratila slike i mjesta koja se trebaju ispuniti glazbom na snimci vjenčanja?

Svakako! Najbolji izbor glazbe za vaše vjenčanje sigurno ćete napraviti upravo vi!

Da li se gotovi materijali isporučuju samo na DVD-ima ili se mogu dobiti na nekom drugom mediju?

Art film materijale isporučuje prema dogovoru s klijentima. U zadnje vrijeme sve materijale skladištimo kod sebe i potpuno su vam dostupni u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta gdje imate pristup Internetu. Naime sustav moj.art-film.hr mjsto je gdje se pohranjuju vaši materijali a putem kojeg se po potrebi dosta lako manipulira istima.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.