Giovanni Jakovac – Udisaj majske kiše

 

Format: H264, HD
Datum izlaska: 29.05.2018.

➣Glazba i aranžman: Robert Grubišić
➣Tekst: Giovanni Jakovac, Slavica Car Frišova, Branko Šegvić

Styling: Giovanni Jakovac
Šminka: Giovanni Jakovac
Frizura: Sara Librić

Video produkcija: Art film
➤Facebook: https://www.facebook.com/artfilmmatulji/
➤Web stranica: https://www.art-film.hr/

Giovanni Jakovac on line:
➤Instagram: https://instagram.com/giovannijakovac/
➤Facebook: https://facebook.com/giovannijakovacm…
➤Web stranica: https://www.giovannijakovac.com/

Lokacije snimanja: Crikvenica, Drivenik, Kraljevica, otok Krk, Matulji

TEKST: Na kolodvoru života silazim s vlaka bez povratka. Moj put je završio, vraćam se, k tebi. Večeras nemoj zaspati, želim ti toliko toga reći. Sjeti se mojih dodira na kiši, reć ću ti što mi je na duši. Ne slušaj, molim te, što ljudi o meni govore! Samo poljubi me, do neba digni me, do neba digni me! Udišem te u majskoj kiši, grad je sve tiši i tiši. Riječi potrebne nisu. Tvoje oči mi donose kišu. Još jednom sjedimo u Opatiji, dok se kava polako hladi. Ruke su hladne k’o led, ovo je ljubav na posljednji pogled.

 

Comments are closed.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.