Uputstva za dowload videa s Vimeo servisa.

Uputstva za download s video fajlova sa web sajta Vimeo.com

(kliknite na sličicu da bi je povećali)

1. Kliknite na download dugme

slika1

 

 

2. Odaberite veličinu videa koju želite prenjeti na svoje računalo. Preporučamo da skinete Original veličinu. (1920×1080).

slika2

 

3. Odredite mjesto na svojem računalu gdje želite spremiti upravo skinutu datoteku.

slika3

5. Pričekajte da se video downloadira na vaše računalo.

 

 

Comments are closed.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.