IKB Ča skalica sa Serđom Valićem

“Bolje krepati nego molati, to je u krvi nami, tuje ne išćen svoje ne dan, aš mi smo Istrijani” to su riječi nove pjesme Serđa Valića koji je bio gost IKB Ča skalice koja je emitirana u utorak 22.03.2016.
Nakon što je ljetos izašao njegov treći nosač zvuka, Valić se ponovno vraća publici ovom novom, snažnom pjesmom, borbenog karaktera i zanimljivog sadržaja, nešto drugačijeg od njegovih dosadašnjih uradaka.
– Pjesma je to ka govori o istarskoj povijesti,di je bilo puno onih ki su našu grudu stili pokoriti i našon zemljon gospodariti, ali mi smo trdi i ne damo se, kako ča pjesma govori „nikada se niš ne prodaje, ča voli se dušon i brani životon.“. Mislim da će mnogi ostati iznenađeni pjesmom , sadržajem i izvedbom, kaže Valić.
Mladi istarski pjevač u ovom je uratku surađivao s jednim posebnim gostom, istarskim bardom književnosti, Milanom Rakovcem, koji u pjesmi recitira refren. Dodaje kako mu je ova suradnja posebno draga, a gostovanje poznatog književnika došlo je kao pravi začin.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.