klapa

Video produkcija

Obavljamo samostalnu produkciju za veliku većinu ideja i projekata. Art film posjeduje svoje kamere marke Sony i JVC, te niz žičnih i bežičnih mikrofona. rasvjetnih tijela, kao i niz ostale opreme potrebne za terensko snimanje. Koristimo i tzv. stabilizatore slike stadycame marke Flaycam 5000 kao i Osmo DJI sustav stabilizacije. Kada se susrećemo s idejama koje nadilaze tehničke mogućnosti koje posjedujemo, surađujemo s brojnim drugim kućama koje su usko specijalizirane za određene segmente snimanja (podvodne snimke, zračne snimke itd.) ili imaju specijalnu opremu za određene poslove. U suradnji s tim kućama vrlo lako isproduciramo gotovo sve vaše ideje.

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL producira emisiju Gastro lutalica koja se emitira na tv programu RTL Living nedjeljom od 20:50 sati. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o “Gasto lutalici” pogledajte na ovom linku.