fw-1

MODERAN

dizajn

fw-1

ATRAKTIVAN

video

fw-1

OBAVEZAN SU DIO

svakog dobrog kolača

Često postavljena pitanja

Koja je razlika između HD i SD slike?

Razlika između standarda televizijskog prikazivanja (Standard Definition) i visoke televizijske razlučivosti (HD ili high-definition) TV-a je prvenstveno u boljoj kvaliteti slike u HD rezoluciji. Naime HD rezolucija ima 4 puta veću sliku od SD razlučnosti pa je zbog toga bolja. Posebno je to izraženo na današnjim “velikim” ekranskim dijagonalama.

Može li se u snimku vjenčanja ubaciti slike iz djetinjstva?

Naravno, to zapravo mi i preporučujemo! Jednostavno najljepši početak snimke svakog vjenčanja je kada gledateljima i svojim uzvanicima predstavljate sebe, svojim slikama iz rane mladosti.

Može li se izabrati glazba koja bi pratila slike i mjesta koja se trebaju ispuniti glazbom na snimci vjenčanja?

Svakako! Najbolji izbor glazbe za vaše vjenčanje sigurno ćete napraviti upravo vi!

Art film
Art film registrirani je obrt za snimanje filmova svih vrsta a prilagođenih Vašim potrebama. Registrirani smo za umnožavanje audio i vizualnih zapisa te za reklamu i propagandu. Art film posjeduje vlastitu opremu za snimanje i video montažu s kojima može realizirati sve vaše zahtjeve.
  • 51211 Matulji, Milana Frlana 34
  • 091 737 1814 - 091 202 2038

Emisija IKB Ča skalica

Art film u suradnji s tv kućom Kanal Ri iz Rijeke već 7 godina priprema i realizira emisiju IKB Ča skalica Ča skalica je top lista video spoti delaneh samo na čakavštine. Prikažuje se na Kanale Ri utorak na devet ur večer, a reprizu morete videt u sredu 10 menuti do 9 ur zjutra, pak u redu za polne oko tri i pol i u nedeju na 6 zapolne. Voditelji Ča skalice su Nina Dukić-Srok i Nikola Peršić. Ča skalica ni samo top lista ka dura 50tak minuti.

Gastro lutalica

Art film u suradnji s tv kućom RTL priprema emisiju koja bi se na programu RTL Living trebala naći od jeseni. Emisija je putopisno gastronomskog karaktera i snimana diljem Hrvatske. Više o "Gasto lutalici" pogledajte na ovom linku.